Vårt familjära B&B och vandrarhem beläget i en charmig kringbyggd hallandslänga, promenadavstånd till varbergs centrum.

Apelviksgården B&B / Vandrarhem

Telefon

0340-20 36 06

Våra rum

Välkommen till Apelviksgården

– En unik boendemöjlighet i Varberg

Här får du möjligheten att bo i en anrik kringbyggd hallandslänga från sent 1700-tal, ett hus med en rik historia. Upptäck charmen och karaktären hos detta historiska boende under din vistelse hos oss.

Utforska den vackra naturen i området genom att ta en promenad runt Subbe Fyr eller ge dig ut på äventyr till Hästhagabergen och njut av den magnifika utsikten. En längre promenad längs strandpromenaden tar dig till fästningen där du kan besöka Bockstensmannen.

Avsluta dagen med en härlig fika i stadens mysiga caféer och när det är dags att återvända till Apelviksgården finns det möjlighet att ta bussen eller varför inte strandtåget tillbaka till ditt boende.

Apelviksgården erbjuder inte bara en unik boendemiljö, utan också närheten till fantastiska sevärdheter och aktiviteter som Varberg har att erbjuda. Ge dig själv en minnesvärd upplevelse genom att boka din vistelse hos oss idag!

Apelviksgården B&B / Vandrarhem

Apelviksgården

Jag är glad att kunna välkomna dig som enskild resenär, familj eller idrottsförening till vår anläggning. På Apelviksgården B&B/Vandrarhem erbjuder vi en perfekt plats för idrottsföreningar, som vill samla alla på ett och samma ställe till en rimlig kostnad.

Under juli och augusti kan vi erbjuda B&B-tjänster. För närvarande har vi fyra bokningsbara rum för våra gäster.

För grupper som vill hyra samtliga rum under samma period kan vi erbjuda er möjligheten, att ta emot upp till 18 gäster fördelat på sju rum. Det är en fantastisk möjlighet att ha en exklusiv och privat vistelse på vår anläggning.

Observera att anläggningen har begränsad tillgänglighet mellan november och april. Om du önskar att hyra rum under denna period, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär så kan vi diskutera dina specifika behov och göra vårt bästa för att tillgodose dem.

Apelviksgården är verkligen en underbar plats att bo på, oavsett om du är ute efter en kortare B&B-vistelse eller en längre veckouthyrning. Vi strävar alltid efter att erbjuda en trevlig och bekväm upplevelse för alla våra gäster.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill göra en bokning. Jag ser fram emot att välkomna dig till Apelviksgården och se till att du får en minnesvärd vistelse.

Med vänliga hälsningar
Johan
Ägare av Apelviksgården B&B/Vandrarhem